Synsprøve hos godkjent optiker

Dersom du behøver en synsprøve og ønsker å ta den midt i Oslo sentrum, vil vi gjerne ønske deg velkommen til Brillespesialisten AS. Våre optikere har lang erfaring og svarer mer enn gjerne på alle dine spørsmål om syn, briller, kontaktlinser og annet, og behøver du veiledning bidrar vi naturligvis med vår kompetanse. Vårt mål er at du skal kunne se best mulig med de hjelpemidlene som passer akkurat deg.

Når du har vært til synsprøve hos oss vil optikeren gi deg en grundig forklaring på hva analysene viser og hvilke løsninger som er til rådighet. Ettersom man blir eldre har synet en tendens til å bli dårligere for mange, derfor kan det være smart å gå til profesjonelle for å finne ut om man behøver synshjelpemidler eller ei.

Med en lang tradisjon som godkjent optiker i hovedstaden har vi bygget oss opp et bredt kontaktnett med øyeleger i nærområdet. Det betyr at vi oppgrader og utvikler vår kompetanse kontinuerlig slik at vi alltid kan hjelpe deg på best mulig måte.

Synsprøve kan redde liv

Det høres kanskje dramatisk ut, men om man for eksempel kjører mye bil og ikke tar seg bryet med å sjekke synet av og til, kan man være til fare for både seg selv og andre. Ikke vent for lenge, men bestill gjerne en time hos oss allerede i dag så sørger vi for at du har best mulig syn når du ferdes der ute i trafikken.
Ønsker du å bestille en synsprøve er det bare å ta kontakt med Brillespesialisten AS i Oslo.
Kontakt
Brillespesialisten AS
Storgaten 2
0155 Oslo

Inngang i gamle NAF-huset, Vis-a-vis sportsbutikken XXL

Tlf. 22 42 97 26

E-post:
post@brillespesialisten.no