Stjernekikkerter i alle prisklasser

Bor du i Oslo og leter etter stjernekikkerter, vil vi gjerne benytte anledning til å invitere deg til vår forretning sentralt i hovedstaden. Her vil du finne et bredt og spennende utvalg av stjernekikkerter i flere forskjellige prisgrupper, men felles for de alle er at de kommer fra anerkjente produsenter med et spesielt fokus på kvalitet.

Et eksempel på en av våre populære kikkerter er Mercury Skywatcher 114. Denne er perfekt for deg som skal bruke den til astronomi, den leveres med vendeprisme og to stykk okularer. Med equatorialjustering får man optimal forflytning iforhold til objekter på den blinkende nattehimmelen. Et økt fokus på det som skjer i verdensrommet har også bidratt til at stadig flere er interessert i å eie en slik kikkert. Eller Skywatcher 705. Fungerer både til utsikt og noe til nattehimmelen. Den har både horisontal og vertikal finjustering slik at man får en fordel når man skal finne det man leter etter, uansett om det er på landejorden eller på den blinkende nattehimmelen

Vi har også et bredt utvalg utsiktskikkerter, tur- og jaktkikkerter, teaterkikkerter og nattkikkerter. Dersom det er noe du lurer på i forhold til våre produkter må du ikke nøle med å spørre en av våre dyktige medarbeidere. Høy kompetanse og lang erfaring bidrar til at vi kan gi råd og veiledning innen kikkerter, kontaktlinser, briller, svaksyntoptikk og alt annet som har med vårt fag å gjøre.

Stjernekikkerter som tar deg med i rommet

Det spesielle med stjernekikkerter er at man får et helt annet inntrykk av hvor mange stjerner, planeter og andre merkelige ting som beveger seg der ute i verdensrommet. For mange barn er dette uhyre fascinerende og også som voksen setter det i gang noen tanker om egen eksistens, meningen med det hele og andre store spørsmål. Ta steget ut i rommet i dag!

Ønsker du mer informasjon om våre stjernekikkerter er det bare å ta kontakt med Brillespesialisten AS i Oslo.
Kontakt
Brillespesialisten AS
Storgaten 2
0155 Oslo

Inngang i gamle NAF-huset, Vis-a-vis sportsbutikken XXL

Tlf. 22 42 97 26

E-post:
post@brillespesialisten.no