Kontaktlinser med farge

Har du alltid drømt om klare havblå øynene? Eller kanskje de dype mørkebrune? Fargede linser betyr at du alltid kan matche dine øyne med hårfarge eller klær.
Kunne du tenke deg å prøve noen kontaktlinser med farge, er det bare å ta turen til vår hyggelige forretning i Oslo sentrum, tett på all offentlig transport. De siste par årene har vi sett en stadig økende interesse for kontaktlinser med farge, og årsakene til dette er like mange som det finnes linser med farger.

Brillespesialisten AS har en lang tradisjon som offentlig godkjent optiker i hovedstaden, og for å kunne tilby høyest mulig kompetanse og ekspertise har vi et bredt kontaktnett med øyeleger i omegn. Dette er kompetanse som vi ønsker å la våre kunder dra nytte av ved hjelp av de siste nyheter for synshemmede. Linser er et meget godt alternativ for deg som er mye i aktivitet og synes at briller ikke er tilstrekkelig. Om du har noen spørsmål rundt dette med aktivitet og linser, er det bare å spørre våre dyktige og servicevennlige medarbeidere.

I tillegg til linser har vi også et bredt utvalg av briller fra kjente merker, kikkerter til all slags bruk og vi utfører naturligvis synstest dersom det er behov for dette. Vi utfører alt innen briller linser, svaksyntoptikk, arbeidsplassoptometri og verkstedsarbeid.

Farge og styrke på kontaktlinser

Det er mulig å få kontaktlinser med både farge og styrke, dersom det er behov for dette. Her stiller våre optikere mer enn gjerne opp med sin kompetanse og veiledning for å sikre at du kommer hjem med det som passer akkurat deg best. Hos oss finner du kompetanse, kvalitetsprodukter og god service.

Ønsker du mer informasjon om kontaktlinser med farge er det bare å ta kontakt med Brillespesialisten AS i Oslo.
Kontakt
Brillespesialisten AS
Storgaten 2
0155 Oslo

Inngang i gamle NAF-huset, Vis-a-vis sportsbutikken XXL

Tlf. 22 42 97 26

E-post:
post@brillespesialisten.no