Kontaktlinser

Dagens kontaktlinser har vært gjennom en rivende utvikling de siste årene og i dag kan de også korriger store hornhinneskjevheter og det som er kjent under begrepet ""gammelmannssyn". For mange handler også kontaktlinser om en større frihet der man ikke alltid behøver å forholde seg til briller om man skal utøve forskjellige aktiviteter.

Dersom du har spørsmål om daglig bruk og rutiner, priser, styrke på kontaktlinser eller annet, vil vi gjerne ønske deg velkommen til vår lyse og hyggelige forretning sentralt i Oslo. Her vil våre høyt kvalifiserte medarbeidere og optikere stå klare til å svare på alle dine spørsmål og hjelpe deg slik at du kommer ut med det produktet som passer dine behov og øyne best. Dersom du behøver en synstest kan vi naturligvis også utføre dette.

Brillespesialisten AS er et tradisjonsrikt firma som kan tilby alle tjenester innen faget. I tillegg til linser inkluderer dette briller, svaksyntoptikk, arbeidsplassoptometri og verkstedsarbeid. Et bredt kontaktnett med øyeleger i Oslo og omegn bidrar også til økende kompetanse, noe som igjen kommer våre kunder til gode når de kommer på besøk. For oss er det viktigste at våre kunder får et alternativ som passer deres hverdag og livsstil.

Det er helt opp til deg og hva du ønsker, men alternativene er nærmest uendelige. Vi har også et stort utvalg av kikkerter og briller fra kjente kvalitetsmerker.

Ønsker du mer informasjon om kontaktlinser er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.
Kontakt
Brillespesialisten AS
Storgaten 2
0155 Oslo

Inngang i gamle NAF-huset, Vis-a-vis sportsbutikken XXL

Tlf. 22 42 97 26

E-post:
post@brillespesialisten.no