Kikkerter fra kjente merker

Dersom du leter etter kikkerter fra kjente merker til konkurransedyktige priser, er det bare å ta turen til Brillespesialisten AS i Oslo. Vi har blant annet teaterkikkerter, jaktkikkerter, båtkikkerter, stjernekikkerter, utsiktskikkerter og nattkikkerter. Med andre ord har vi kikkerter av høy kvalitet fra kjente internasjonale merkeprodusenter uansett sett hva du har tenkt å bruke den til.

Dersom du har spørsmål om bruksområde, det tekniske eller noe annet, er det bare å ta kontakt med våre dyktige medarbeidere. Vår kunnskap er der for at du skal dra nytte av den, og vi vil alltid gi deg gode råd basert på vår egen faglig kompetanse og erfaring. Ved og hele tiden være oppdatert på utviklingen innen vårt fag, sørger vi for at du har tilgang til den nyeste kompetansen og de beste produktene på markedet.

Brillespesialisten AS har lange tradisjoner i Oslo, og vår grunnmur er kompetanse og håndverkstradisjon. Våre fagområder er blant annet briller, kontaktlinser, svaksyntoptikk, arbeidsplassoptometri og verkstedsarbeid. Vi har også arbeidet på flere forskningsprosjekter med blant annet Trygg Trafikk, Statens Vegvesen og Trafikk Økonomisk Institutt.

Kikkerter vi ikke har

Dersom du ikke finner en kikkert som passer ditt formål blant vårt utvalg, kan vi skaffe det for deg i løpet av noen få dager. Dette er en ekstraservice og derfor kommer den også uten ekstra kostnader for deg. Våre medarbeidere står klare til å ta deg i mot når du kommer på besøk til vår forretning.

Ønsker du mer informasjon om våre kikkerter, er det bare å ta kontakt med Brillespesialisten AS.
Kontakt
Brillespesialisten AS
Storgaten 2
0155 Oslo

Inngang i gamle NAF-huset, Vis-a-vis sportsbutikken XXL

Tlf. 22 42 97 26

E-post:
post@brillespesialisten.no