Briller fra flere motehus

Skal du kjøpe briller vil du nok være påpasselig med at de skal passe din ansiktsform, ha ordentlig god kvalitet og at du ser godt ut i dem. I dag er briller langt mer enn bare et hjelpemiddel for svaksynte, det er også en anerkjent del av motebildet. Hos oss finner du blant annet produkter fra Ray-Ban, Versace, Skaga, Gant, Helly Hansen, J.F. Rey og Lexington Eyewear, Marc by Marc Jacobs, Carrera, Hugo Boss Tommy Hilfiger.

Dersom du er usikker på hva som kler deg og passer deg best, er det bare å spørre en av våre kvalifiserte medarbeidere. Brillespesialisten AS består av offentlig godkjente optikere og det er derfor ikke kun briller vi kan hjelpe deg med. Vårt fag inkluderer også kontaktlinser, svaksyntoptikk, arbeidsplassoptometri og verkstedsarbeid.

Som optikere må vi hele tiden følge med på hva som skjer innenfor vårt fag og vi søker hele tiden å utvide vår kompetanse. Ønsker du å besøke oss ligger vi meget sentralt plassert i Oslo sentrum der det er kort vei til all offentlig transport.

Usikker på om du behøver briller?

Om du tror synet ditt er i ferd med å bli litt dårligere, men ikke er helt sikker, så er det bare å komme til oss for en synstest. Etter testen vil en av våre optikere gå gjennom resultatene dine og gi videre veiledning om hva som er det beste for akkurat dine øyne.

Behøver du nye briller er det bare å ta turen til Brillespesialisten AS i Oslo.
Kontakt
Brillespesialisten AS
Storgaten 2
0155 Oslo

Inngang i gamle NAF-huset, Vis-a-vis sportsbutikken XXL

Tlf. 22 42 97 26

E-post:
post@brillespesialisten.no